Basa
Iklan / pub

Ilyushin Il-86 FSX & FSX uap


Nu Ilyushin Il-86 ieu kahiji Soviet garis pesawat widebody, nu ngomong ngabogaan jajar korsi panumpang dipisahkeun ku dua aisles.
tambihan-on Ieu pisan lengkep jeung kompléks, ngandung dokuméntasi di Rusia, kumaha oge, Tarjamah Google bisa narjamahkeun téks Anjeun ka basa 91 jeung kudu mantuan Anjeun pikeun ngarti dokuméntasi.

pesawat ieu ditawarkeun jeung tilu repaints: AFL-Don, Atlant-Soyuz jeung Angkatan Udara (model AIMAC).

Kaasup gauges unik 3D, sora nyata, jeung leuwih.
Quality payware.

daube image1387daube image1389daube image1391daube image1392daube image1393daube image1394fsx 2015-09-09 00-23-52-18fsx 2015-09-09 00-28-27-45

Author Stepan Gritsevsky, VortexMX, Kirill Konovalov, Serg Popkov. FDE ku Sergey Dubovitsky
Ukuran 52.7 MB
Undeuran 5 773
Dijieun 09-09-2015 01: 23: 00
Robah 09-09-2015 01: 34: 11
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub