Basa

Ilyushin Il-86 FSX & FSX uap

Ukuran 52.7 MB
Undeuran 7 507
Dijieun 09-09-2015 01: 23: 00
Robah 09-09-2015 01: 34: 11
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Stepan Gritsevsky, VortexMX, Kirill Konovalov, Serg Popkov. FDE ku Sergey Dubovitsky
download Pikeun FSX SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Nu Ilyushin Il-86 ieu kahiji Soviet garis pesawat widebody, nu ngomong ngabogaan jajar korsi panumpang dipisahkeun ku dua aisles.
tambihan-on Ieu pisan lengkep jeung kompléks, ngandung dokuméntasi di Rusia, kumaha oge, Tarjamah Google bisa narjamahkeun téks Anjeun ka basa 91 jeung kudu mantuan Anjeun pikeun ngarti dokuméntasi.

pesawat ieu ditawarkeun jeung tilu repaints: AFL-Don, Atlant-Soyuz jeung Angkatan Udara (model AIMAC).

Kaasup gauges unik 3D, sora nyata, jeung leuwih.
Quality payware.

daube image1387daube image1389daube image1391daube image1392daube image1393daube image1394fsx 2015-09-09 00-23-52-18fsx 2015-09-09 00-28-27-45
Ilyushin Il-86 FSX & FSX uap download
Basa