Basa

Noratlas Nord 2501 FSX & P3D Vérsi + Update 1 & 2 + fix

diropéa
Ukuran 307 MB
Undeuran 9 295
Dijieun 14-09-2015 02: 48: 00
Robah 29-08-2017 23: 09: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Projet Noratlas (Jean-Francois Martin jeung Gilbert Millas)
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 30 / 08 / 2017: Ayeuna cocog sareng Prepar3D v4, anyar installer otomatis Vérsi 10
Ahirna di dieu nya, kacida ditunggu pesawat Perancis Kalér 2501 nu dihasilkeun ku Nord Aviation. Ieu kualitas luhur nambahkeun-on keur FSX atawa P3D ieu dijieun ku Project Noratlas, tim Perancis Jean-Francois jeung Martin Gilbert Millas, nu manual komprehensif ogé di Perancis. pak ieu ngawengku model 4 jeung 11 repaints kaasup 2501 Kalér 27, No. 18, No. 105, No. 105-LTG + 09 62_53, Tonkin 1954, AND 1 / 64 Béarn, HAF Kalér, Montana DNRC N7549F, Air Amérika, 50 taun, LTG ga 61 + 120.

Ngawengku virtual kabina (VC) + kabin pisan lengkep dimodelkeun make 3D, panel 2D, sora adat, gauges 3D, textures peuting geulis, animasi, haseup, épék, prosedur jsb

North 2501 Noratlas ilahar disebut, nyaeta pesawat angkutan militer Perancis. Ieu téh hiji kembar-engine-jangjang luhur kembar booming, dihasilkeun ku Nord Aviation di 1940s ahir diwangun saeutik leuwih ti 400 salinan, sababaraha dimaksudkeun pikeun angkutan sipil panumpang, ieu dipaké ku sapuluh nagara nepi ka 1990s ahir.

23182-Nora-lw-3-packzip-11-lw-53-08-6fsx2013 01 3120 46 03 67fsx 2015-09-14 19-04-48-91fsx 2015-09-14 19-05-09-72fsx 2015-09-14 19-21-05-24fsx 2015-09-14 19-21-43-05fsx 2015-09-14 19-22-29-09fsx 2015-09-14 19-23-16-20fsx 2015-09-14 19-23-30-73fsx 2015-09-14 19-24-19-20
Noratlas Nord 2501 FSX & P3D Vérsi + Update 1 & 2 + fix download
Basa