Basa

   Aero Commander Collection Pack FSX & P3D   

nu ngarang Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers jeung leuwih, repack ku JG300-Stoopy & Com-Central.net
Ukuran 95 MB
Undeuran 8 527
Dijieun 01-10-2015 23: 04: 00
Robah 01-10-2015 03: 21: 58
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


paket kualitas luhur Ieu installs jumlahna lima varian misah tina Aero desain Panglima (500 / 520 / 540A (HC) / 680 Super jeung Rockwell Panglima Shrike) ogé dua varian kargo (AC500 jeung AC520) jeung 29 tambahan repaints, pikeun jumlahna Lima Puluh dua (52) konfigurasi pesawat jeung livery kombinasi milih ti.

Unggal model geus kabina virtual sorangan jeung 3D kabin, sora nyata, gauges adat, animasi jsb ...

fsx 2015-10-01 01-56-38-08fsx 2015-10-01 02-03-17-98fsx 2015-10-01 02-04-27-30fsx 2015-10-01 02-05-17-99fsx 2015-10-01 02-05-58-80fsx 2015-10-01 02-06-03-63fsx 2015-10-01 02-06-22-42

download