Basa
Iklan / pub

Aero L-29 Delfin FSX & P3D


Nice tambihan-on ti Tim Conrad dirobah jadi FSX atawa P3D ku Shane Reilly. model 3D luhung jeung VC, 8 repaints.

Nu Czech Aero L-29 Delfin Jet palatih kahiji flew di 1959. Antukna leuwih 3000 anu diwangun, jeung dilayanan salaku standar (iwal Polandia) Pakta Warsawa palatih di Czechoslavakia, USSR, Jérman Timur, Lapar, Bulgaria, jeung Romania thoughout nu '60 pikeun' 80 sacara. L-29 urang indit dina ngawula di Syria, Indonesia, Uganda, Mesir, Irak, Mali, Guinea Républik, jeung Afganistan, éta sababaraha masih ngawula. A jumlah alus aya dina registers sipil dina sababaraha nagara.
NATO ngaran kode "Maya"

Author Tim 'Piglet' Conrad, MDLX asli ku LLS, repack ku Shane Reilly
Ukuran 29.6 MB
Undeuran 2 566
Dijieun 21-04-2016 11: 28: 00
Robah 21-04-2016 16: 26: 47
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung Prepar3D v2 v3 & FSX SP2 / Priangan & FSX-uap
download

Iklan / pub