Basa

Aero L-29 Delfin FSX & P3D

Ukuran 29.6 MB
Undeuran 3 685
Dijieun 21-04-2016 11: 28: 00
Robah 30-08-2017 00: 47: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Tim 'Piglet' Conrad, MDLX asli ku LLS, repack ku Shane Reilly
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 (teu P3D v4) DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Nice tambihan-on ti Tim Conrad dirobah jadi FSX atawa P3D ku Shane Reilly. model 3D luhung jeung VC, 8 repaints.

Nu Czech Aero L-29 Delfin Jet palatih kahiji flew di 1959. Antukna leuwih 3000 anu diwangun, jeung dilayanan salaku standar (iwal Polandia) Pakta Warsawa palatih di Czechoslavakia, USSR, Jérman Timur, Lapar, Bulgaria, jeung Romania thoughout nu '60 pikeun' 80 sacara. L-29 urang indit dina ngawula di Syria, Indonesia, Uganda, Mesir, Irak, Mali, Guinea Républik, jeung Afganistan, éta sababaraha masih ngawula. A jumlah alus aya dina registers sipil dina sababaraha nagara.
NATO ngaran kode "Maya"
Aero L-29 Delfin FSX & P3D download
Basa