Basa

   Dassault Falcon 50 FSX & P3D    Vérsi 1.1

nu ngarang Model ku Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young. Tambahan ku Eric Dantes. FSX konversi panel ku Andre "esmdu" jeung Ludovic "vonstroheim". gauges XML ku Philippe Wallaert jeung Don
Ukuran 22 MB
Undeuran 8 613
Dijieun 25-04-2016 12: 31: 00
Robah 25-04-2016 16: 19: 56
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


A geulis Ukay 50 jeung dokuméntasi full di Perancis sarta Inggris, kaasup 5 repaints, hiji lengkep panel VC, 2D, 3D kabin, sora adat, animasi taneuh jeung loba hal sejenna.

Anyar dina versi 1.1

- Cahaya batre tetep dina panel annunciator (hatur nuhun Don)
- Panel peuting tékstur mucunghul ngan peuting
- No-roko switch diaktipkeun (jadi Anjeun bisa mareumanana jeung Boga lisong a ...)
- Éfék Haseup jeung autosmoke gauge (engine haseup, teu lisong Anjeun ...)
- Repaints 4 (I hayang mah alus di repaints ...)

Panel 2D dimaksudkeun keur 16: monitor 9.

Nu 50 Ukay, diwangun ku Dassault Aviation di 1976, nyaéta pesawat bisnis katilu, jeung tri-jet kulawarga Ukay kahiji.

download