Basa

& NbspDassault Ukay 50 FSX & P3D Vérsi 1.2 + Apdet

panas diropéa
nu ngarang Model ku Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, tambahan ku Eric Dantes, FSX asli ku Bluebear (Postbaer61)
Ukuran 40.3 MB
Undeuran 11 607
Dijieun 25-04-2016 12: 31: 00
Robah 23-06-2017 13: 36: 23
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Diropéa dina 23 / 06 / 2017: Modél Vérsi 1.2 ayeuna pituin FSX / P3D, loba perbaikan modél, panel na textures, kaasup FMC pikeun sababaraha model. 100% cocog sareng Prepar3D v4

A Ukay 50 geulis jeung dokuméntasi pinuh di Perancis sarta Inggris, kaasup 6 repaints (CAEA, Imah, ngagungkeun Kahirupan, Angkatan Kanada, Kelautan Perancis Aéronavale, SOH), a lengkep panel VC, 2D, 3D kabin, hurung custom, animasi taneuh jeung loba hal lianna. Hiji kudu boga keur naon amatir of Ukay 50.

Nu 50 Ukay, diwangun ku Dassault Aviation di 1976, nyaéta pesawat bisnis katilu, jeung tri-jet kulawarga Ukay kahiji.

Prepar3D 2017 06 23 12 45 19 34Prepar3D 2017 06 23 12 46 11 08Prepar3D 2017 06 23 12 49 05 04

download

Basa