Basa

   Northrop Grumman E-11A Sentinel USAF Package FSX & P3D   

nu ngarang Model ku Iris simulasi, repaint ku S Petersen, rangkep ku Chris Evans luar http://www.irissimulations.com.au
Ukuran 38.5 MB
Undeuran 8 835
Dijieun 25-04-2016 13: 55: 00
Robah 25-04-2016 17: 52: 53
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


model geulis versi ieu kapal terbang hurung E-11A Sentinel USAF paket kaasup adat, 3D kabin jeung lengkep VC, HUD, FMC, GPWS, animasi, 2D Panel jeung leuwih.

Bombardier BD-700 Global Express nyaéta hiji bisnis jet kapal terbang range eureun lila pisan. Bombardier mimiti studi di 1991 dina proyék Global Express, sarta pesawat ieu resmi dibuka dina 1993. Nu hiber kahiji lumangsung dina 13 Oktober 1996.

E-11

Nu USAF di 2015 November, opat Global Express dilengkepan jeung sistem Kartosuwiryo Grumman sacara BACN (medan perang Airborne Communications titik), atawa titik komunikasi airborne luhur medan perang) salaku relay airborne di designation E-11A. (Wikipedia)

sentinel usafl1sentinel usafl2sentinel usafl3

download