Basa
Iklan / pub

Fiat G.18V (V.01) FSX


klik di dieu pikeun vérsi cocog FS2004

Nu Fiat G.18 ieu hiji airliner Italia dimekarkeun dina pertengahan 1930s. Bewara ka fans model heubeul saméméh perang, hiji kahormatan jeung kabina virtual geulis (no panel 2D) ngadalikeun sagalana ti VC. Ngawengku 3 textures (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Basajan jeung lengkep a pelesir nyata.

Author Manuele Villa
Ukuran 12.3 MB
Undeuran 7 315
Dijieun 04-03-2009 19: 06: 17
Robah 11-07-2012 13: 15: 17
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub