Basa

Fiat G.18V (V.01) FSX

Ukuran 12.3 MB
Undeuran 7 911
Dijieun 04-03-2009 19: 06: 17
Robah 11-07-2012 13: 15: 17
ngidinan freeware luar
pangarang: Manuele Villa
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
klik di dieu pikeun vérsi cocog FS2004

Nu Fiat G.18 ieu hiji airliner Italia dimekarkeun dina pertengahan 1930s. Bewara ka fans model heubeul saméméh perang, hiji kahormatan jeung kabina virtual geulis (no panel 2D) ngadalikeun sagalana ti VC. Ngawengku 3 textures (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Basajan jeung lengkep a pelesir nyata.
Fiat G.18V (V.01) FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!