Basa
Iklan / pub

Fiat G.18V (V.01) FSX

Author Manuele Villa
Ukuran 12.3 MB
Undeuran 7 477
Dijieun 04-03-2009 19: 06: 17
Robah 11-07-2012 13: 15: 17
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

klik di dieu pikeun vérsi cocog FS2004

Nu Fiat G.18 ieu hiji airliner Italia dimekarkeun dina pertengahan 1930s. Bewara ka fans model heubeul saméméh perang, hiji kahormatan jeung kabina virtual geulis (no panel 2D) ngadalikeun sagalana ti VC. Ngawengku 3 textures (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Basajan jeung lengkep a pelesir nyata.

download

Iklan / pub