Basa

   FIAT G.18V (V.01) FSX   

nu ngarang Manuele Villa
Ukuran 12.3 MB
Undeuran 7 535
Dijieun 04-03-2009 19: 06: 17
Robah 11-07-2012 13: 15: 17
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


klik di dieu pikeun vérsi cocog FS2004

Nu Fiat G.18 ieu hiji airliner Italia dimekarkeun dina pertengahan 1930s. Bewara ka fans model heubeul saméméh perang, hiji kahormatan jeung kabina virtual geulis (no panel 2D) ngadalikeun sagalana ti VC. Ngawengku 3 textures (ALIPre-Perang / NCALI / Regia Aeronautica). Basajan jeung lengkep a pelesir nyata.

download