Basa

& NbspConvair 580 FSX

nu ngarang Brett Henderson, Alejandro Rojas Lucena
Ukuran 66.4 MB
Undeuran 9 941
Dijieun 01-12-2009 01: 24: 53
Robah 27-08-2012 03: 11: 30
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu Convair CV-580 ieu konversi ti Convair CV-340 atawa CV-440 pesawat jeung dua mesin turboprop Allison 501 D13D / H di tempat mesin piston, hiji fin nangtung enlarged jeung dirobah stabilizers horizontal. Nu conversions anu dipigawé ku Pasifik Airmotive atas nama tina Engine Company Allison.

A model Asalna FSX tina Convair 580. textures hi-resolusi. Pinuh fungsi VC diadaptasi ti Convair 240 VC. Realistis hiber-dinamika jeung operasi. animasi Full ngawengku stairway timer nyimpen. Autor: "Kuring usaha pikeun moto sumanget nu ornery, kolot, turbo-Prop." Tilu liveries kaasup vintage, North Tengah Airlines, demarkasi Airlines, jeung kontraktor kargo modern, DHL.

download

Basa