Basa

Bloch MB 152 Restauravia FSX

Ukuran 28.69 MB
Undeuran 5 979
Dijieun 31-01-2010 14: 31: 16
Robah 11-07-2012 13: 13: 11
ngidinan freeware luar
pangarang: Restauravia.com luar http://www.restauravia.com
download Pikeun FSX SP1 & FSX-uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

PERHATOSAN: Teu cocog jeung FSX SP2

bajoang Perancis Perang Dunya II, model geulis jeung kabina maya, sora adat jeung sababaraha textures, sampurna pikeun fans WWII. Kualitas luhur

Engine Gnome & Rhône N14
Wingspan 10.54 m
Panjang 9.10 m
Jangkungna 3.96 m
wewengkon Wing 17.32 m²
beurat kosong 2 150 kg
Maksimum kg 2 760

Performance
laju Top 509 km / h
Wates 11 050 m
Laju nanjak 590 m / mnt
Range 540 km

Sajarah:

Nu prototipe tina Bloch MB.152, asalna ti Bloch MB.151, flew pikeun kahiji kalina dina ahir 1938. monoplane Low-jangjang diwangun sagemblengna tina logam, angkatan jeung dua pakarang jeung dua pakarang mesin (atawa opat pakarang mesin)

Nu MB.152 ieu bajoang Perancis paling dipaké salila kampanye tina 1940 Méi-Juni. Nyata outperformed ku Messerschmittt BF 109E, lawan utama-Na, alat ieu dihasilkeun dina laju salinan 614, nomer anu padamelan ku eureun perang saheulaanan Angkatan Udara. Nu MB.152 méré naékna loba turunan, saperti MB.155 jeung MB.157, nu teu massa dihasilkeun.
(Sumber: www.avionslegendaires.net)
Bloch MB 152 Restauravia FSX download
Basa