Basa
Iklan / pub

Bloch MB 152 Restauravia FSX


Pikeun FS2004 varian cocog klik di dieu

WARNING : Not compatible with FSX SP2

French fighter of World War II, beautiful model with virtual cockpit, custom sounds and multiple textures, perfect for the fans of WWII. High quality

Engine Gnome & Rhône N14
Wingspan 10.54 m
Panjang 9.10 m
Jangkungna 3.96 m
wewengkon Wing 17.32 m²
beurat kosong 2 150 kg
Maksimum kg 2 760

Performance
laju Top 509 km / h
Wates 11 050 m
Laju nanjak 590 m / mnt
Range 540 km

Sajarah:

Nu prototipe tina Bloch MB.152, asalna ti Bloch MB.151, flew pikeun kahiji kalina dina ahir 1938. monoplane Low-jangjang diwangun sagemblengna tina logam, angkatan jeung dua pakarang jeung dua pakarang mesin (atawa opat pakarang mesin)

Nu MB.152 ieu bajoang Perancis paling dipaké salila kampanye tina 1940 Méi-Juni. Nyata outperformed ku Messerschmittt BF 109E, lawan utama-Na, alat ieu dihasilkeun dina laju salinan 614, nomer anu padamelan ku eureun perang saheulaanan Angkatan Udara. Nu MB.152 méré naékna loba turunan, saperti MB.155 jeung MB.157, nu teu massa dihasilkeun.
(Sumber: www.avionslegendaires.net)

Ukuran 28.69 MB
Undeuran 5 542
Dijieun 31-01-2010 14: 31: 16
Robah 11-07-2012 13: 13: 11
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX SP1 & FSX-uap
download

Iklan / pub