Basa

& NbspIRIS P-40 Warhawk FSX

nu ngarang Iris hiber simulasi software luar http://www.irissimulations.com
Ukuran 43.65 MB
Undeuran 6 904
Dijieun 16-02-2012 20: 24: 08
Robah 11-07-2012 13: 04: 07
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Iris anu reueus mawa iconic P-40 Warhawk! Iris geus pegat taneuh anyar jeung Warhawk ku nyadiakeun ulangan lengkep tina P-40E, P-40F, P-40L, P-40N, sarta kembar palatih jok TP-40N.

Dipikawanoh dina gaya hawa Pasamakmuran salaku Kittyhawk, nu P-40 Warhawk ieu sarta masih katempona
ku loba minangka salah sahiji pajuang Palasik of WWII.

Nu P-40 Warhawk hadir kalawan jumlahna 22 textures kualitasna alus ngawengku sababaraha loba nagara anu flew nu P-40, saperti Angkatan Darat Air Force Amérika Sarikat, Angkatan Udara Royal jeung Angkatan Udara Australia Royal ngaran ngan sababaraha.

Asalna kalawan kabina virtual alus teuing jeung gauges sagemblengna 3D. téknologi gauge Hal ieu ngamungkinkeun keur gauges sampurna lemes jeung operasi pesawat di boh pesawat jok tunggal jeung kembar, sarta minangka surat wasiat ka pernyataan ieu, Anjeun
oge bisa nempo gauges pindah ti luar pesawat dina pintonan exterior jeung no leungitna di kualitas!

Nu Virtual kabina teu ngan item nu geus digawé teuas dina, nu textures nu laju kahiji jeung Fitur weathering otentik salaku ditempo dina loba asa arang P-40 sacara, ditambah model exterior datang jeung tanghi suluh, bom atawa garing bersih beban-kaluar gumantung kana kumaha Anjeun hoyong ngapung.

Model hiber geus disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka varian beda tina P-40, naha Anjeun keur ngalayang model E kolot atawa leuwih anyar Rolls Royce Merlin Powered P-40L, unggal pesawat dirancang pikeun spésifikasi pesawat individu sacara.

download

Basa