Basa
Iklan / pub

Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet FSX


Nu model 3D nyaeta replica kualitas luhur jeung ogé kabina virtual jeung gauges adat clickable jeung textures HD jero jeung luar. Kaasup sora jeung hiji repaint of USAAF 1944 - Prototype PACARAN.

Nu Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet mangrupakeun pilot bajoang American. geus ngalaman loba masalah salila perkembangannya sahingga teu diasupkeun kana layanan jeung USAF. eta ayeuna pintonan di National Air jeung Spasi Museum di Washington DC.

Author Tim Piglet Conrad
Ukuran 12.35 MB
Undeuran 4 455
Dijieun 16-02-2012 21: 06: 45
Robah 11-07-2012 13: 01: 25
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap
download

Iklan / pub