Basa

Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet FSX

Ukuran 12.35 MB
Undeuran 5 061
Dijieun 16-02-2012 21: 06: 45
Robah 11-07-2012 13: 01: 25
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Nu model 3D nyaeta replica kualitas luhur jeung ogé kabina virtual jeung gauges adat clickable jeung textures HD jero jeung luar. Kaasup sora jeung hiji repaint of USAAF 1944 - Prototype PACARAN.

Nu Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet mangrupakeun pilot bajoang American. geus ngalaman loba masalah salila perkembangannya sahingga teu diasupkeun kana layanan jeung USAF. eta ayeuna pintonan di National Air jeung Spasi Museum di Washington DC.
Kartosuwiryo XP-56 Hideung Bullet FSX download
Basa