Basa

Curtiss Hawk III 68 & BF2C-1 FSX

Ukuran 16.19 MB
Undeuran 3 832
Dijieun 30-03-2012 17: 55: 32
Robah 11-07-2012 12: 58: 35
ngidinan freeware luar
pangarang: Ivan Hsu
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Keur versi FS2004 klik di dieu

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 jeung model 68) pikeun FSX. model 5 jeung textures 9 jeung sora adat geulis sarta dipake kabina virtual (VC). Curtiss Hawk ieu ngaran ilahar loba pesawat dirarancang sarta diwangun ku Curtiss Motor Company, tétéla éta pejuang.

Curtiss hawk3

Hawk3 68B

Hawk3 68t
Pikeun model cocog FS2004 klik di dieu

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 jeung model 68) pikeun FSX

model 5 jeung textures 9 jeung sora adat geulis sarta dipake kabina virtual (VC). Curtiss Hawk ieu ngaran ilahar loba pesawat dirarancang sarta diwangun ku Curtiss Motor Company, tétéla éta pejuang
Curtiss Hawk III 68 & BF2C-1 FSX download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!