Basa
Iklan / pub

Curtiss Hawk III 68 & BF2C-1 FSX

Author Ivan Hsu
Ukuran 16.19 MB
Undeuran 3 551
Dijieun 30-03-2012 17: 55: 32
Robah 11-07-2012 12: 58: 35
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Keur versi FS2004 klik di dieu

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 jeung model 68) pikeun FSX. model 5 jeung textures 9 jeung sora adat geulis sarta dipake kabina virtual (VC). Curtiss Hawk ieu ngaran ilahar loba pesawat dirarancang sarta diwangun ku Curtiss Motor Company, tétéla éta pejuang.

Curtiss hawk3

Hawk3 68B

Hawk3 68t
Pikeun model cocog FS2004 klik di dieu

Curtiss Hawk III (model BF2C-1 jeung model 68) pikeun FSX

model 5 jeung textures 9 jeung sora adat geulis sarta dipake kabina virtual (VC). Curtiss Hawk ieu ngaran ilahar loba pesawat dirarancang sarta diwangun ku Curtiss Motor Company, tétéla éta pejuang

download

Iklan / pub