Basa
Iklan / pub

Dornier Do28A-1 Cassic Jangjang FSX

Ukuran 31.75 MB
Undeuran 4 248
Dijieun 30-03-2012 18: 06: 58
Robah 11-07-2012 12: 56: 43
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Dua model DO-28A-1 jeung DO-28A-1S qualities gede jeung textures 6 jeung kabina virtual luhung (VC). Ieu kembar-engine bakal gampang manggihan tempat di hanggar Anjeun.

Nu kembar-engined Do 28 ieu dimekarkeun dina 1950s ahir dumasar kana single-engined Do 27. Ieu dirancang salaku jangjang luhur monoplane jangjang jeung mintonkeun alat lift jeung pungkur tina kabin (saré jalma 6) jeung buntut nu Do 27. Boh Lycoming jeung suku tina gear badarat utama anu streamlined susunan fins low. Kawas Do 27, Do 28 ieu dibedakeun ku laju anak luhur pesiar, hiber-laju low anak alus teuing jeung ciri STOL of disusun lagu sakeudeung. Nu hiber kahiji C 28 A dilengkepan dua hp jeung sabeulah propellers Lycoming 0-540 255 lumangsung dina 20 Maret 1960 di Oberpfaffenhofen. Nu Do 28 B kasurupan manéhna, Lycoming IO-540 ka 290 hp jeung propellers tilu bladed. Nu DO 28 C ieu pérsi dalapan seater jeung dua 560 hp turboprop dina tangkal nu tumuwuhna teu réngsé. A total 120 tipe pesawat C 28 A jeung B anu dijieun. Sababaraha alat masih ngalayang di Afrika jeung Amérika Kidul.

download

Iklan / pub