Basa
Iklan / pub

Iris P-40 Warhawk - Nu percobaan FSX & P3D

Ukuran 72.2 MB
Undeuran 5 665
Dijieun 03-08-2012 06: 31: 54
Robah 15-10-2012 23: 06: 34
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Sanggeus release suksés tina "Aces of Pasamakmuran" paket keur FSX featuring nu Curtiss P-40E Kittyhawk, Iris megatkeun pikeun laksana imajinasi maranéhanana sarta méré produk anyar featuring dua variasi anyar P-40 Warhawk, nu P-40T jeung P-40X.

Nu P-40T nyaeta jok kembar, varian engine kembar tina airframe P-40. Whilst AS teu percobaan kalayan konsép engine kembar tina P-40C salila asa arang, ieu plagued jeung isu stabilitas goréng kungsi indit kana produksi.

Nu P-40X nyaeta jok single P-40E jeung jangjang clipped jeung kolecer kontra-puteran dina sistim engine Merlin.

Fitur :
  • Masters 2048x2048 piksel bitmap ukurana ka 1024x1024 piksel pikeun kabéh paintschemes nyadiakeun bumpmaps super seukeut jeung visuals endah pisan di sakuliah ALL kartu grafik sanggup ngajalankeun FSX!
  • A soundset luhung ti Iris AudioworX jeung 360 gelar sora panning ngaropéa husus pikeun FSX.
  • A rupa-rupa paintschemes luhung nyieun pamakéan téknik seni pangalusna sadia ngamungkinkeun pikeun weathering luhung jeung kajelasan visual.
  • A paintkit kualitas luhur featuring sadaya lapisan weathering ngamungkinkeun pamaké kustomisasi pinuh ku repaints sadaya dina kualitas piksel 2048x2048 glorious!
  • A model hiber luhung ti Jade Island hiber Test Center.
  • Hiji di jero pilot Buku Panduan sareng sadaya inpo Anjeun kudu nyaho ka beroperasi sistem Iris P-40 Warhawk jeung pesawat lengkep jeung instrumentation ngarecahna, checklists jeung leuwih.

Nu P-40X dina video


download

Iklan / pub