Basa

   Waco CTO Mailwing FSX & P3D   

nu ngarang Vladimir Gonchar, Golden Age Simulations
Ukuran 12.5 MB
Undeuran 6 274
Dijieun 15-11-2012 23: 50: 32
Robah 16-11-2012 05: 07: 06
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


biplane Old ti saméméh Kadua Perang Dunya boh dipercaya jeung tahan. Ngawengku tékstur jeung sora luhung. Jeung VC. Maca file readme.txt. Cobian.

Weaver Pesawat Company of Ohio atawa WACO nyaéta urut produsén pesawat American dumasar dina Troy (Ohio). Antara 1919 jeung 1946, pausahaan ngahasilkeun rupa-rupa biplanes pesawat sipil.

Nguji sora Waco CTO


download