Basa
Iklan / pub

Waco CTO Mailwing FSX & P3D

Author Vladimir Gonchar, Golden Jaman simulasi
Ukuran 12.5 MB
Undeuran 6 122
Dijieun 15-11-2012 23: 50: 32
Robah 16-11-2012 05: 07: 06
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

biplane Old ti saméméh Kadua Perang Dunya boh dipercaya jeung tahan. Ngawengku tékstur jeung sora luhung. Jeung VC. Maca file readme.txt. Cobian.

Weaver Pesawat Company of Ohio atawa WACO nyaéta urut produsén pesawat American dumasar dina Troy (Ohio). Antara 1919 jeung 1946, pausahaan ngahasilkeun rupa-rupa biplanes pesawat sipil.

Nguji sora Waco CTO


download

Iklan / pub