Basa

& NbspWaco CTO Mailwing FSX & P3D

nu ngarang Vladimir Gonchar, Golden Age simulasi
Ukuran 12.5 MB
Undeuran 6 396
Dijieun 15-11-2012 23: 50: 32
Robah 16-11-2012 05: 07: 06
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


biplane Old ti saméméh Kadua Perang Dunya boh dipercaya jeung tahan. Ngawengku tékstur jeung sora luhung. Jeung VC. Maca file readme.txt. Cobian.

Weaver Pesawat Company of Ohio atawa WACO nyaéta urut produsén pesawat American dumasar dina Troy (Ohio). Antara 1919 jeung 1946, pausahaan ngahasilkeun rupa-rupa biplanes pesawat sipil.

Nguji sora Waco CTO


download