Basa

Simhangar RWD-14b FSX & P3D

Ukuran 16.2 MB
Undeuran 3 374
Dijieun 15-12-2012 21: 36: 48
Robah 16-12-2012 08: 19: 35
ngidinan freeware luar
pangarang: Simhangar Team, Lukasz Kubacki, Michal Puto luar http://www.simhangar.com
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Nu Simhangar RWD-14b "Czapla" nyaeta pesawat FSX asli, disusun jeung FSX Akselerasi SDK sarta ngabogaan nabrak peta, peta specular jeung shadowing diri., Sora adat, VC jeung animasi. A manual komprehensif téh kaasup jeung pak (Basa Inggris).

Tambah-on kualitas alus teuing! grafik jeung modeling aya Heboh. Nyadiakeun pelesir nyata ngapung. Dijieun pikeun fans model heubeul.

RWD-14 Czapla (LWS Czapla) ieu hiji pesawat tentara Polandia gawé babarengan (observasi, pangintipan deukeut jeung pesawat liaison), dirancang dina pertengahan 1930s ku tim RWD, sarta dihasilkeun dina pabrik LWS ti 1938. A runtuyan pesawat 65 anu diwangun jeung paling anu dipaké ku squadrons observasi Angkatan Udara Polandia salila Perang Dunya II di 1939. (Wikipedia)
Simhangar RWD-14b FSX & P3D download
Basa