Basa
Iklan / pub

Curtiss Reid Rambler MK.III FSX & P3D


animasi pinuh, gauges 3D, textures konéng "dipanggang" (dina oven), sora adat, model hiber deukeut ka nyata. Hiji tambihan-on kualitas pangluhurna! Sampurna pikeun fans tina kumpulan model heubeul. dokuméntasi PDF kaasup jeung.

Nu Reid Rambler, saterusna dipikawanoh dina brand Curtiss-Reid sanggeus Reid ieu dibeuli ku Curtiss ieu biplane palatih / olahraga pesawat diwangun di Kanada dina 1930s awal jeung anu digunakeun dina nomer leutik minangka pesawat palatih ku Royal Angkatan Udara Kanada.


Ukuran 33.9 MB
Undeuran 3 701
Dijieun 19-02-2013 03: 59: 26
Robah 06-03-2013 19: 24: 12
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub