Basa

Auster J1 Autocrat FSX & P3D

Ukuran 23.6 MB
Undeuran 5 164
Dijieun 05-03-2013 03: 50: 42
Robah 06-03-2013 19: 00: 51
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: David Garwood luar http://daveg.cbfsim.org/
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Lengkep paket asli FSX-SP2 & P3D tina pesawat wisata nu kawentar J / 1 Autocrat. Ngawengku model jeung nabrak jeung specular pemetaan, tilu repaints otentik, pinuh dimodelkeun gauges 3D lemes. A Hatur gedé ka Dave Garwood pikeun karya alus teuing.

Nu Auster J / 1 Autocrat nyaeta pesawat panumpang tilu seater asalna ti Taylorcraft Auster Mk.V. kapal terbang ieu ngababarkeun loba turunan jeung tetep tersukses produk pesawat sipil Britania giru sanggeus ahir Perang Dunya II.

Auster J1 Autocrat FSX & P3D download
Basa