Basa

& NbspSavoia Marchetti SM-79 MVG FSX & P3D

nu ngarang Manuele Villa
Ukuran 16.5 MB
Undeuran 4 137
Dijieun 02-02-2014 01: 23: 02
Robah 30-05-2015 19: 07: 30
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun ngaksés versi FS2004 ieu nambahkeun-onklik di dieu

Nu Savoia-Marchetti SM.79 Sparviero (Italia pikeun "Sparrowhawk") ieu ngebom sedeng Italia tilu engined jeung struktur kai-jeung-logam. Asalna dirancang salaku pesawat panumpang gancang, ieu monoplane-jangjang low, dina taun 1937-39, pakakas 26 catetan dunya nu mumpuni eta pikeun sawatara waktu salaku ngebom sedeng panggancangna di dunya. Heula nempo aksi salila Perang Sipil Spanyol jeung flew dina sadaya fronts nu Italy ieu aub salila Perang Dunya II. Ieu jadi kawentar jeung kahontal loba sukses minangka ngebom torpedo di teater Tengah. Nu SM.79 ieu hiji pesawat beredar jeung ieu pasti nu pesawat Italia pangalusna-dipikawanoh Perang Dunya II. Ieu gampang recognizable alatan anak fuselage has dorsal "punuk", sarta ogé liked ku crews anak anu nicknamed eta Gobbo Maledetto ( "damned bongkok"). Ieu nu ngebom Italia dihasilkeun paling loba Perang Dunya II, jeung sababaraha 1,300 diwangun, tumetep di service Italia nepi 1952 (Wikipedia)

Tambah-on keur FSX & P3D: Pesawat lengkep. 4 Béda model Baraya res GMax (vérsi 4 beda), ciri bagian pindah biasa, saperti sadaya kadali hiber, prop pitch jeung ujung flaps ngarah. Genep liveries beda (2 Regia Aeronautica, 1 ANR / RSI, Force 2 Spanyol nasionalis Air, 1 Italia Co-Belligerant Angkatan Udara); VC wungkul. Diuji di FSX & P3Dv1. Cet-alat kaasup paket.

download