Basa

& NbspSpartan 7W Eksekutif FSX & P3D

panas diropéa
nu ngarang Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack by Rikoooo
Ukuran 46.3 MB
Undeuran 12 317
Dijieun 19-06-2014 02: 00: 00
Robah 23-06-2017 11: 45: 43
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Updated on 23/06/2017 : New FSX / P3D native model, 100% compatible with Prepar3D v4

Di handap ieu pang luhur tambihan-on tina Spartran Eksekutif, hiji pesawat American mitis! repack ieu diadaptasi pikeun FSX / P3D sarta kualitas luar biasa, ngan nonton video di handap ngarti. model 3D dijieun ku Milton Shupe a panyipta kawentar pesawat 3D mitis keur FS2004.

It is important to read the technical documentation and readme files.

Spartan Eksekutif nyaeta pesawat angkutan American 1930s méwah dihasilkeun ku produsén American Spartan Pesawat Company. Hal ieu diresmikeun UC-71 ku USAAF.


poto:

thumb scrshot017thumb scrshot018thumb scrshot021thumb scrshot022thumb scrshot024thumb scrshot025thumb scrshot029thumb scrshot049thumb scrshot053thumb scrshot055thumb scrshot057thumb scrshot059

download

Basa