Basa

Spartan 7W Eksekutif FSX & P3D

panas
Ukuran 46.3 MB
Undeuran 14 342
Dijieun 19-06-2014 02: 00: 00
Robah 23-06-2017 11: 45: 43
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Milton Shupe, témbal Thomas, Urs Burkhardt, Duane L. Tarbox, repack ku Rikoooo
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 23 / 06 / 2017: New FSX / P3D model asli, 100% cocog sareng Prepar3D v4
Di handap ieu pang luhur tambihan-on tina Spartran Eksekutif, hiji pesawat American mitis! repack ieu diadaptasi pikeun FSX / P3D sarta kualitas luar biasa, ngan nonton video di handap ngarti. model 3D dijieun ku Milton Shupe a panyipta kawentar pesawat 3D mitis keur FS2004.

Kadé maca dokuméntasi sarta readme teknis payel.

Spartan Eksekutif nyaeta pesawat angkutan American 1930s méwah dihasilkeun ku produsén American Spartan Pesawat Company. Hal ieu diresmikeun UC-71 ku USAAF.


poto:

thumb scrshot017thumb scrshot018thumb scrshot021thumb scrshot022thumb scrshot024thumb scrshot025thumb scrshot029thumb scrshot049thumb scrshot053thumb scrshot055thumb scrshot057thumb scrshot059
Spartan 7W Eksekutif FSX & P3D download
Basa