Basa
Iklan / pub

Spartan 7W Eksekutif FSX & P3D

panas
Author Milton Shupe, Scott Thomas, Urs Burkhardt, FSX modif ku Duane L. Tarbox
Ukuran 64.1 MB
Undeuran 11 588
Dijieun 19-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 11: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Di handap ieu pang luhur tambihan-on tina Spartran Eksekutif, hiji pesawat American mitis! repack ieu diadaptasi pikeun FSX / P3D sarta kualitas luar biasa, ngan nonton video di handap ngarti. model 3D dijieun ku Milton Shupe a panyipta kawentar pesawat 3D mitis keur FS2004.

Kadé maca dokuméntasi téhnis jeung payil readme, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nambahkeun pangaruh anyar hujan katingali ti kabina, pikeun nu kudu turutan parentah di Spartan_FSX_Repack_v3.0.txt (kaasup).

Spartan Eksekutif nyaeta pesawat angkutan American 1930s méwah dihasilkeun ku produsén American Spartan Pesawat Company. Hal ieu diresmikeun UC-71 ku USAAF.


poto:

thumb scrshot017thumb scrshot018thumb scrshot021thumb scrshot022thumb scrshot024thumb scrshot025thumb scrshot029thumb scrshot049thumb scrshot053thumb scrshot055thumb scrshot057thumb scrshot059

download

Iklan / pub