Basa

Focke Wulf Fw200 & C4C6 Condor FSX & P3D & FS9

Ukuran 13 MB
Undeuran 4 656
Dijieun 29-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 14: 52
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Erwin Welker, Shessi, Hauke ​​Keitel, Hukum Nagreg luar http://raubkatzedermeere.wordpress.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Nu Focke-Wulf Fw 200 Condor ieu Jerman panumpang pesawat angkutan atawa kargo di 1938, dirobah jadi pesawat patroli maritim salila Perang Dunya Kadua.

paket ieu dirarancang pikeun FS2004 jeung FSX / P3Dv1V2 +. Lengkep tambihan-on jeung gauges jeung sora adat.

Salila Perang Dunya II, Fw 200 ieu diralat pikeun tujuan tina Luftwaffe. Ieu utamana well cocog keur misi pangintipan dina sagara saluhur ngebom a. Ieu dilaksanakeun salaku tim jeung kapal selam. Nu Fw 200, nu nicknamed nu "scourge tina Atlantik" ku Churchill, lumpat puluhan kapal sudagar Sekutu lamun maranéhanana dipaké salaku patroli / bom leuwih Atlantik nepi ka 1943.

Bundesarchiv Bild 146-2005-0011 FW 200 -Condor-

Personal Fw 200 Condor ti Adolf Hitler, bearing nu insignia tina maot Fliegerstaffel Fuehrers dina irung
(Image Wikipedia)
 
Focke Wulf Fw200 & C4C6 Condor FSX & P3D & FS9 download
Basa