Basa

CRDA Cant.Z.1007bis Alcione V.01 FSX & P3D & FS9

Ukuran 19.6 MB
Undeuran 3 205
Dijieun 29-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 19: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Manuele Villa / MVG3D
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004 & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Nu cant Z.1007 Alcione (Kingfisher) ieu ngebom sedeng tilu engined, jeung struktur kai. Dirancang ku ingegner Filippo Zappata, nu ogé dirancang nu cant Z.506 nya kungsi "ciri ngapung alus teuing jeung stabilitas alus" sarta dianggap ku sababaraha salaku "pangalusna ngebom Italia Perang Dunya II" sanajan struktur kai anak ieu gampang ruksak ku iklim , kawas maranéhanana ngalaman di Afrika Kalér jeung di Rusia. Ieu dipaké ku Italia Regia Aeronautica, Angkatan Udara Italia Co-suka gelut, Aeronautica Nazionale Repubblicana jeung Luftwaffe salila Perang Dunya II.

paket lengkep nu bakal mangga loba fans model ti Perang Dunya Kadua. Tambah-on keur FS2004 jeung FSX / P3Dv1v2 +

thumb cant Z.1007 bis Sicily 1941

Cant Z.1007 bis, Sicily, 1941
image Wikipedia
CRDA Cant.Z.1007bis Alcione V.01 FSX & P3D & FS9 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!