Basa

& NbspBoeing C-97G & KC-97G V2 FSX & P3D

nu ngarang Manfred Jahn, Roland Berger, William N. Davidson, Dan McManus, Wayne Tudor, Ted Wolfgang
Ukuran 89.22 MB
Undeuran 4 536
Dijieun 21-07-2015 20: 06: 00
Robah 21-07-2015 13: 54: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing C-97G / EC-97G / 97G HC-Stratofreighters jeung KC-97G Stratotanker dina harti luhur jeung kabina maya, pak ieu ngawengku sadaya apdet nepi ka "update 2".
model kaasup 4, 4 repaints, sora adat, daptar rujukan, Daptar pariksa, gauges adat jeung leuwih.

C-97C-97 Update 2C97G1C97G3C97 Patch2

download

Basa