Basa
Iklan / pub

AFG Caravelle III SE-210 FSX & FSX-uap

Vérsi 1.0
Ukuran 103 MB
Undeuran 5 350
Dijieun 21-08-2015 04: 35: 00
Robah 21-08-2015 04: 35: 47
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Geulis jeung legendaris Caravelle III (Sud Aviation) model SE-210 keur FSX, nu kahiji dina freeware. Kaasup jeung textures 8 kaasup Air France (1979), Air Inter (1968) Swissair (1962), Angkatan Udara Perancis (1990), The Club Swédia Caravelle (2008), Thailand Airways International (1970), Alitalia (1960), Air Vietnam (1966).

Ngawengku sora adat, gauges adat, dokuméntasi, checklists, rujukan informasi, animasi jeung sajabana pesawat ieu dimodelkeun keur FS2004 tapi sapinuhna cocog sareng FSX SP2 atawa Akselerasi atawa uap (pupus centang DirectX 10 Nilik dina konfigurasi grafis FSX). Rikoooo geus diadaptasi nu panel.cfg aircraft.cfg ka FSX.

No kabina maya, tambihan-on kudu flown ti panel 2D nu kacida alusna simulated jeung fungsi pinuh Anjeun bisa nempo ti Potret layar di handap, iwal anjeun geus hiji ahli dina Caravelle éta imperatif maca dokuméntasi disimpen dina polder pesawat (open-p01-gb.htm file c3afv1) atawa ti menu Windows Mimitian, tempo FAQ kanggo inpormasi lengkep.

Sajarah

Nu Sud Aviation Caravelle SE 210 nyaeta airliner jet, dirancang keur rute pondok jeung sedeng-haul, dihasilkeun antara 1958 jeung 1973 ku pausahaan Perancis Sud-Aviation, nu jadi Aérospatiale di 1970. Kahiji jet sipil di dunya kana produksi runtuyan, eta boga ciri, inovatif for jaman ayeuna, boga motor aya di pungkur tina fuselage jeung teu jangjang salaku ka Komet, atawa dina subalaires peuteuy salaku dina kasus nu Boeing 707. Dirancang pikeun ngaganti pesawat engine piston saperti Douglas DC-6, nu Caravelle bisa nyokot, gumantung kana versi, ti 80 ka leuwih ti panumpang 130 leuwih jarak maksimum antara 1 650 jeung 3 400 km. (Wikipedia)

panel1panel2panel3panel4fsx 2015-08-15 02-37-02-65fsx 2015-08-15 02-37-31-59fsx 2015-08-15 02-38-17-97fsx 2015-08-15 02-38-39-18fsx 2015-08-15 02-39-13-17fsx 2015-08-15 02-39-42-01fsx 2015-08-15 02-40-08-09

download

Iklan / pub