Basa

& NbspLockheed PV-2 tumbak keur nangkap lauk di laut FSX & P3D & FS2004

nu ngarang Milton Shupe, Tom Falley, témbal Thomas, Nigel Richards
Ukuran 144 MB
Undeuran 4 092
Dijieun 15-09-2015 00: 22: 00
Robah 15-09-2015 00: 24: 38
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji) & FS2004& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


model geulis jeung sababaraha versi tina Lockheed PV-2 (Ventura), jeung vérsi tanker nu make tetes, kaasup jeung repaints 10, kabina maya, sora adat, gauges adat, panel 2D, 3D kabin, jeung leuwih.

Nu Lockheed Ventura ieu ngebom jeung pangintipan pesawat Perang Dunya II dipaké ku Amerika Serikat jeung Pasamakmuran. Ieu dimekarkeun ku Lockheed Martin Corporation.

fsx 2015-09-14 22-03-31-69fsx 2015-09-14 22-06-52-95fsx 2015-09-14 22-07-04-79fsx 2015-09-14 22-16-25-04fsx 2015-09-14 22-17-49-25fsx 2015-09-14 22-25-48-65fsx 2015-09-14 22-26-26-44Retardant leupaskeun Panel FSXvc3vc4vc5vc6vc7

download