Basa

Hughes OH-6 Series FSX

panas
Ukuran 41,9 MB
Undeuran 10 345
Dijieun 16-02-2012 16: 47: 05
Robah 12-07-2012 18: 40: 52
ngidinan freeware luar
pangarang: Tim Piglet Conrad
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Geulis model asli FSX (teu FS2004 cocog), HD jeung kabina virtual clickable, opat repaints: US Angkatan Darat, E Troop, 1st Cav, Angkatan Darat AS, Troop C, 16th Cav, Israél Ground Timer Pertahanan Force (poto-real), Japan Force Timer Pertahanan taneuh. Kaasup jeung sora adat.

Nu OH-6 Cayuse nyaeta helikopter US dimekarkeun ku division tina Hughes Pesawat Company, nicknamed "Loach" alatan ngucapkeun-Na tina akronim loh (Lampu Observasi helikopter), nya éta sanggup ngajalankeun rupa-rupa tugas saperti misi angkutan tanaga, casualty evakuasi, ngiringan, serangan jeung observasi. Hughes ogé geus ngembangkeun hiji versi sipil tina OH-6 disebut Hughes MD 500
Hughes OH-6 Series FSX download
Basa