Basa

& NbspHughes 269C FSX

nu ngarang Bruce Fitzgerald
Ukuran 4.4 MB
Undeuran 5 115
Dijieun 14-03-2012 22: 11: 56
Robah 12-07-2012 18: 39: 58
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Ayeuna disebut oge S-300C Sykorsky.
Ieu téh idéal pikeun pondok walks di luhurna low, keur nyemprot péstisida ngaliwatan widang, moro pikeun sapi di Australia ...




FITUR :
- FSX pinuh Asalna
- Dinamika hiber forgiving jeung stabil can nimble
- Lucu pilot, pedals, teken jeung panto
- Sababaraha cét jeung tékstur repainters master kaasup
- Cim VC

download

Basa