Basa
Iklan / pub

Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D

panas

Ngan cocog jeung FSX Akselerasi atawa P3D. helikopter lengkep nu teu konflik jeung EH101 standar ti FSX-Priangan.

Nu EH101 mangrupa salah sahiji helikopter pangalusna di dunya, tapi Microsoft teu nunda loba usaha dina model ieu sarta leungit pisan. helikopter geus reworked make sacaket mungkin ka dunya nyata.

parentah gambar
thumb HMD thumb overhead   thumb Radar  thumb pindah
 thumb Snap953  thumb Snap954 * Ulah poho pikeun nunda suluh dina tilu bak
ortherwise helikopter bakal nott ngamimitian *

Teu kurang ti perbaikan 17 geus dijieun ka tambihan-on ieu. Di handap ieu daptar:
1. Reworked pesawat dinamika hiber konfigurasi pikeun nyaimbangkeun kadar surging engine nu lumangsung jeung pesawat standar.
2. Reworked file hawa nyieun pesawat nanganan leuwih réalistis.
3. Ditambahkeun sababaraha lampu badarat dina urat pungkur kapanggih dina operator Asia jeung SOP tina pesawat.
4. Ditambahkeun panas jeung pangaruh haseup ka sadaya tilu mesin.
5. Ditambahkeun strobes reflective anyar nu ganda flash off awak pesawat.
6. Ditambahkeun dua radars gawe nu bakal lagu pesawat. 1st nu Pilots radar geus nyukcruk pikeun pesawat wungkul. 2nd nu Co-Pilots Radar geus nyukcruk keur bandara, rupa bumi massa taneuh di handap ieu, pesawat, NDB sacara, VOR sacara, ID bandara
7. Ditambahkeun kadali Radar boh sistem dina VC.
8. Ditambahkeun gampang maca MFD jeung PFD layar
9. Dipindahkeun engine maca gauges ka tingkat handap
10.Added helm Gunung display (HMD atawa HmountD) jeung beurit saklar clickable jeung groundspeed nu bakal maca dina négatif (ngabalikeun) hiber jeung otomatis useable.
pindang 11.Added (standar tambahan 300)
12.Added pop up GPS
13.Added pop up kontrol panto gauge, pikeun wasa gancang ka pesawat.
14.Added pop up switch cahaya.
15.Added pindah-bisa sistim warning taneuh jarak vokal jeung ngageter seuneu, rotor low / ngageter luhur, dina kenop ngageter, luhurna ngageter
16.Added otomatis-hover gauge.
17.Added kontrol radar pop-up for sistim taneuh lagu

Video of EH101 sacara standar ti FSX Akselerasi:


Author Microsoft, v2 ku David Robles
Ukuran 120 MB
Undeuran 26 451
Dijieun 23-10-2013 16: 43: 18
Robah 26-11-2013 20: 12: 41
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-Priangan & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub