Basa

& NbspVirtavia Westland Merlin EH101 FSX & P3D

nu ngarang Virtavia luar http://www.virtavia.com
Ukuran 10.4 MB
Undeuran 8 690
Dijieun 22-05-2014 18: 01: 41
Robah 30-05-2015 18: 40: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


gede tambihan-on sejen ka helikopter well-dipikawanoh diusulkeun ku Virtavia, baheulana payware, ieu nambah-on jadi freeware di 2014. Kaasup jeung 3D kabin jeung VC, gauges adat jeung sora, animasi, lima repaints, dua model. HC3 jeung HM1.

Pikeun ngaksés versi keur FS2004klik di dieu

Sajarah

Dina 1977, Departemen UK of Patahanan ngaluarkeun sarat pikeun perang anti-kapal selam (ASW) helikopter pikeun ngaganti Royal Angkatan Laut sacara Westland Laut Kings, nu éta jadi inadequate dina nyanghareupan kamajuan dina puseuran téhnologi kapal selam Soviét. Westland helikopter nunda babarengan hiji proposal, ditunjuk WG.34, keur helikopter tilu engined tina dimensi nu sarupa jeung Laut Raja; nu WG.34 ieu Fitur leuwih otonomi jeung range leuwih gede ti miheulaan anak. Dina waktu nu sarua, nu Italia Angkatan Laut (Marina Militare), ogé tempo ngagantian tina armada miboga Laut Kings diwangun ku pausahaan Italia Agusta; Westland jeung Agusta geura-giru mimiti ceramah ngeunaan pangwangunan gabungan tina helikopter panerusna.

Agusta jeung Westland nyampurnakeun hiji kasapukan pikeun berpungsi dina proyék babarengan, sarta ngawangun hiji pausahaan anyar babarengan-milik, EH Industries Limited (EHI), ngudag perkembangan jeung marketing tina helikopter anyar operator poténsial. On 12 Juni 1981, pamaréntah Inggris dikonfirmasi partisipasi anak di proyek, disadiakeun an anggaran awal £ 20 juta pikeun ngamekarkeun salapan conto pre-runtuyan. A kasapukan utama, nu aman waragad pikeun mayoritas program pangwangunan EH101 sacara, disaluyuan ku boh pamaréntah Britania jeung Italia di 1984. Dina 1985 Paris Air Ténjokeun, Agusta némbongkeun hiji bohongan-up hiji versi utiliti tina helikopter anyar, ngarah ka design leuwih umum anu bisa ngaropéa pikeun minuhan kaperluan rupa konsumén sipil atawa militer. Nu prototipe kahiji flew dina 9 Oktober 1987.

Dina 1987, Kanada geus milih EH101 pikeun ngaganti maranéhanana Laut Kings dina perang anti-kapal selam jeung neangan jeung nyalametkeun kalungguhan; engine katilu EH101 jeung otonomi ngaronjat dibandingkeun favorably ngalawan saingan saperti Sikorsky Seahawk, range sarta kamampuhan de-icing ogé ditempo salaku vital pikeun operasi Kalér Atlantik. Nu fledgling EH101, nu nepi ka 50 éta dina raraga ngaganti ABRI Kanada urang (CAF) Laut Kings, kapanggih sorangan matuh ka perang pulitik lega antara pihak konservatif jeung Liberal, kiwari dimungkinkeun nempo pesawat salaku teuing ongkosna mahal. Kritik diserang nu meuli EH101 salaku kaleuleuwihan jeung perlu sanggeus ahir Perang Cold urang di 1990s awal. -Ranging Wide perkiraan biaya anu dibere ku boh proponents jeung lawan tina ngayakeun EH101, jeung lawan nyieun ekstensi kahirupan Sikorsky CH-124 Laut King jeung Boeing Vertol CH-113 Labrador fleets helikopter. Nu EH101 kontroversi éta kasampak salaku faktor di 1993 pamilihan féderal Kanada. Urutan ieu dibolaykeun ku pamaréntah Liberal anyar dina 1993 dihasilkeun dina fee pembatalan $ 470 juta. (Wikipedia)


FITUR :

animasi

Awak entry: shift-e
panto kargo: shift-e-2
inohong toggle awak: Ctrl-W (cai setir paréntah)
Open lamping pungkur (HC.3): Tailhook - key T
Dipping Sonar usik (HM.1): Tailhook - key T
WIPERS kipas kaca: L

Panels POP-nepi:

mindahkeun-2: pindang
mindahkeun-3: GPS

download

Basa