Basa

Westland Merlin EH101 v2 FSX & P3D

Ukuran 127 MB
Undeuran 7 273
Dijieun 20-07-2015 21: 51: 00
Robah 20-07-2015 15: 12: 25
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
pangarang: Virtavia, v2 ku David Robles luar http://www.virtavia.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Lengkep helikopter Virtavia sacara FSX freeware EH101 Merlin reworked keur FSX jeung Prepar3D jeung panel anyar VC, lampu anyar, cet anyar, FSX gauges / P3D anyar, sora anyar jeung pangaruh anyar

animasi:

Awak entry: shift-e
panto kargo: shift-e-2
inohong toggle awak: Ctrl-W (cai setir paréntah)
Open lamping pungkur (HC.3): Tailhook - key T
Dipping Sonar usik (HM.1): Tailhook - key T



Westland Merlin EH101 v2 FSX & P3D download
Basa