Basa
Iklan / pub

Mil Mi-171 Rusia Angkatan Udara FSX & P3D

Author Model ku OAO Rusia. Repaint Ku Mohammad Faali
Ukuran 26.6 MB
Undeuran 3 313
Dijieun 25-04-2016 13: 01: 00
Robah 25-04-2016 16: 54: 11
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

helikopter Rusia Ieu controllable ti panel 2D ngan, no VC. Tapi, panel 2D pisan komprehensif jeung metot. Hiji tékstur "Angkatan Udara Rusia", geulis model 3D, sora adat, gauges adat.

Nu Mil Mi-17 nyaeta helikopter angkutan beurat Soviét jeung Rusia. Ieu dimekarkeun ti Mi-8. Nu designation Mi-17 dirancang pikeun ékspor; helikopter anu dipikawanoh di tentara Rusia dina ngaran Mi-8MT. Dina kodifikasi NATO, eta katelah "Hip". (Wikipedia)

fsx 2016-04-17 11-51-09-63fsx 2016-04-17 11-51-32-87fsx 2016-04-17 11-51-43-73

download

Iklan / pub