Basa

   Bell HC412 Bambi Bucket No Doors FSX   

panas
nu ngarang Jordan Moore luar www.hovercontrol.com
Ukuran 18.75 MB
Undeuran 25 511
Dijieun 09-03-2009 22: 29: 43
Robah 12-07-2012 18: 39: 23
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Vérsi 2 tina HC412 Bell HoverControl ngawengku "Bambi Ember" lengkep redone, hook jeung Tundra hampang, pikeun ngaleupaskeun cai pencét "L".

kualitas alus teuing jeung pak lengkep jeung kabina virtual jeung sora realistis.

download

Undeuran Biomédis