Basa
Iklan / pub

Bell HC412 Bambi Ember No Lawang FSX

panas
Ukuran 18.75 MB
Undeuran 25 323
Dijieun 09-03-2009 22: 29: 43
Robah 12-07-2012 18: 39: 23
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Vérsi 2 tina HC412 Bell HoverControl ngawengku "Bambi Ember" lengkep redone, hook jeung Tundra hampang, pikeun ngaleupaskeun cai pencét "L".

kualitas alus teuing jeung pak lengkep jeung kabina virtual jeung sora realistis.

download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis