Basa

   AH-1W Super Cobra AlphaSim FSX   

panas
nu ngarang AlphaSim luar http://www.alphasim.co.uk/
Ukuran 9.77 MB
Undeuran 29 672
Dijieun 30-01-2011 18: 53: 51
Robah 03-09-2012 23: 18: 36
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Éndah tambihan-on ex payware ayeuna freeware nu bakal bogoh.

AlphaSim AH-1W Pitur keur FSX

1. model pisan-kualitas luhur, textures jeung kabina virtual
2. model FSX Full kaasup sareng sadaya fitur FSX (nabrak pemetaan, timer shadowing, jsb).
3. kabina virtual kacida otentik jeung animasi jeung (sababaraha) saklar mouseable
4. Otentik 2D panel sadaya-XML, adat pop-up for tumpukan radio, pinuh mouseable.
5. Kacida awak realistis tokoh ditingali dina pintonan exterior. inohong awak toggled sareng mareuman paréntah kaluar kadua (shift-E + 2).
6. wilah rotor animasi pikeun mintonkeun fore / aft jeung kénca / katuhu Dengdekkeun (FS9 wungkul).
7. Lucu gun gado (dina kadali input).
8. lawang awak animasi (shift-E).
9. pangaruh hujan maya kabina (FS9 wungkul).

Pop-up Windows:

Shift-1 robah panel kabina utama dina jeung off di panempoan kabina.
Shift-2 mintonkeun Radio tumpukan.
Shift-3 mintonkeun GPS standar.

Fitur tambahan:

1. tailhook nepi / turun paréntah (kudu ditugaskeun ka tombol konci atawa sahiji joystick) bakal nyabut pakarang ti pylons jangjang. Anjeun kudu ku cara manual mupus stasion payload dina kotak dialog BBM jeung Payload pikeun ngeset beurat hade pikeun helikopter beresih.
2. Lengkep Daptar pariksa jeung rujukan kartu sadia di kneeboard (F10).
3. Pungkur konci kanopi stroke ngaluarkeun inohong pilot ti model

Hal ieu kacida penting pikeun maca manual helikopter ieu (Tingali dina menu "Start" "Rikoooo nambahkeun-ons, jsb)

super janur


download

Undeuran Biomédis