Basa

& NbspPOSKY Boeing 777-200 Pek FSX & P3D

panas
nu ngarang Project Open Sky luar http://www.projectopensky.com
Ukuran 62.42 MB
Undeuran 162 546
Dijieun 30-03-2009 19: 22: 57
Robah 18-01-2013 03: 51: 02
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Diropéa dina 18 / 01 / 2013 kasaluyuan jeung P3D : Di dieu nya éta, nu Boeing 777-200 (Project Open Sky) modél 3D hiji kualitas jarang! pak Ieu komprehensif jeung ngawengku virtual kabina 3D jeung 2D panel + gauges tailored, adat sora mesin dumasar sarta loba kejutan séjén. Paket dirarancang sarta diuji ku rikoooo keur FSX-SP2 / P3D. Sks milik POSKY.

Nu kabina virtual nyaeta kageulisan luar biasa, model luar nyaéta super realistis pisan professional. Jeung lamun nu éta teu cukup, kuring ditambahkeun 4 textures: Air Perancis, Émirat, American Airlines jeung British Airways ditambah dua model jeung dua jenis sora: Rolls-Royce Trent keur Émirat jeung American Airlines, General Electric jeung Air France British Airways. tambihan-on Ieu sarua ti hiji dina armada Air France keur FS2004 tapi diadaptasi pikeun digawe sareng FSX ditambah apdet jeung sora tambahan jeung textures.

Lamun gauges Anjeun sadaya hideung, maké Gauges Pamulihan pikeun ngabéréskeun masalah: Pariksa pilihan "System Payil": klik di dieu

download

Basa