Basa

   Boeing iFly 747-400 V1.1.0.0 FSX & P3D   

panas
nu ngarang iFly Team, sora ku Steven Persson luar http://www.iflysimsoft.com
Ukuran 54.2 MB
Undeuran 80 783
Dijieun 27-04-2009 11: 46: 19
Robah 13-11-2013 01: 43: 46
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-Priangan & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


13 / 11 / 2013: Ayeuna ngarojong P3D, modifikasi tina panel 2D jeung nambahan sora realistis anyar pikeun B747-400.

Ieu lila ditunggu Boeing 747-400 keur FSX jeung P3D dina simulasi hardcore. Pisan kabina lengkep pinuh simulated FMC. TCAS jeung full audio-visual TA jeung RA sistim. System Reference inersial. 90% tina 3D tombol operasional pinuh dina modeu VC. 3 model konfigurasi pikeun kinerja leuwih alus. Ngawengku tujuh repaints jeung Air Perancis.

Penting: Kumaha lamun di gauges VC hideung? mimitian ku akang ka 2D Panel tuluy indit mode kabina virtual (VC), operasi basajan ieu bakal ngaktipkeun gauges. Mun ieu teu mantuan, pastikeun anjeun geus dipasang FSUIPC4 salaku disarankeun ku installer teh.

thumb iFly744 01thumb iFly744 02thumb iFly744 03thumb iFly744 05thumb iFly744 06thumb iFly744 07thumb iFly744 08thumb iFly744 09thumb iFly744 10thumb iFly744 11thumb iFly744 12thumb iFly744 13thumb iFly744 14

download

Basa