Basa
Iklan / pub

FSND Boeing 707-420 2013 FSX & P3D

panas
Ukuran 34.6 MB
Undeuran 44 388
Dijieun 04-07-2009 18: 32: 26
Robah 05-02-2014 00: 26: 44
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Diropéa dina 04 / 02 / 2014
kapal terbang Geulis! Di handap ieu lengkep Boeing 707 jeung animasi full kawas jangjang jeung bagian mobile séjén. kaasup jeung sora adat, hiji kabina maya, panel 2D, jeung leuwih! 6 repaints: Air Perancis, Amercian Airlines, TWA, Varig, Pan AM, Platano Airlines. Cocog jeung FSX - SP2 jeung Prepar3D.

Model kualitas grafik luhur

Hatur nuhun ka Alejandro Rojas Lucena keur idin kahadean-Na, mariksa kaluar website-Nahttp://www.simviation.com/fsnd/

download

Iklan / pub