Basa
Iklan / pub

POSKY Boeing B737-700 Easyjet FSX & P3D

panas

Di handap ieu Boeing 737-700 maskapai béaya rendah Easyjet, model nyaeta hebat pisan! Jeung textures resolusi luhur pohara alus jeung sora otentik, nu VC nyaéta standar 737-800 jeung update ti Alrot, 100% fungsi.

Ukuran 52.9 MB
Undeuran 40 088
Dijieun 03-09-2010 20: 08: 11
Robah 13-06-2013 05: 38: 11
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub