Basa

& NbspPOSKY Boeing B737-700 Easyjet FSX & P3D

panas
nu ngarang Project OpenSky, VC update ku Alejandro Rojas Lucenas luar http://www.projectopensky.com
Ukuran 52.9 MB
Undeuran 41 714
Dijieun 03-09-2010 20: 08: 11
Robah 13-06-2013 05: 38: 11
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Di handap ieu Boeing 737-700 maskapai béaya rendah Easyjet, model nyaeta hebat pisan! Jeung textures resolusi luhur pohara alus jeung sora otentik, nu VC nyaéta standar 737-800 jeung update ti Alrot, 100% fungsi.

download

Basa