Basa
Iklan / pub

POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX

panas

Boeing 757-300 lengkep pausahaan "Thomas Cook" jeung sora adat jeung 3D kabina (VC). model Visual kualitas luhur.

Ukuran 32.08 MB
Undeuran 34 592
Dijieun 09-09-2010 02: 00: 00
Robah 24-02-2013 21: 16: 19
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Teu dites DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub