Basa

   POSKY Boeing 757-300 Thomas Cook FSX   

panas
nu ngarang Project OpenSky luar http://www.projectopensky.com
Ukuran 32.08 MB
Undeuran 35 660
Dijieun 09-09-2010 02: 00: 00
Robah 24-02-2013 21: 16: 19
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap     Not tested DirectX12    +3D Virtual Cockpit


Boeing 757-300 lengkep pausahaan "Thomas Cook" jeung sora adat jeung 3D kabina (VC). model Visual kualitas luhur.

download