Basa
Iklan / pub

Posky Boeing 777-300ER Filipina Airlines FSX

panas

A Boeing 777-300 geulis, jeung Filipina Airlines repaint, nu maskapai nasional Filipina.
Nu maskapai, dumasar dina Filipina National Center Financial Bank di Pasay City, diadegkeun dina 1941 jeung maskapai komérsial pangkolotna pausahaan di Asia.

Ngawengku virtual kabina (nu standar FSX) paket lengkep.

Di dieu aya maksud internasional deserved ku pausahaan:
Catetan yén éta téh bagian tina blacklist Éropa



Dina Filipina:


Ukuran 22.84 MB
Undeuran 56 185
Dijieun 29-04-2011 00: 56: 45
Robah 07-06-2012 00: 42: 47
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub