Basa

& NbspPosky Boeing 777-300ER Filipina Airlines FSX & P3D

panas
nu ngarang Project Open Sky (POSKY), Jasz Espi luar http://www.freeskyproject.com
Ukuran 89.2 MB
Undeuran 60 603
Dijieun 29-04-2011 00: 56: 45
Robah 26-02-2017 11: 31: 11
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog gauges anyar, panel anyar 2D, FMC anyar, soundset anyar, textures P3D cocog, Installer v10.1

A Boeing 777-300 geulis, jeung Filipina Airlines repaint, nu maskapai nasional Filipina.
Nu maskapai, dumasar dina Filipina National Center Financial Bank di Pasay City, diadegkeun dina 1941 jeung maskapai komérsial pangkolotna pausahaan di Asia.

Ngawengku virtual kabina (nu standar FSX) paket lengkep.

Di dieu aya maksud internasional deserved ku pausahaan:
Catetan yén éta téh bagian tina blacklist Éropa



Dina Filipina:


download

Basa