Basa
Iklan / pub

Posky Boeing 777-300ER Filipina Airlines FSX & P3D

panas diropéa
Ukuran 89.2 MB
Undeuran 58 059
Dijieun 29-04-2011 00: 56: 45
Robah 26-02-2017 11: 31: 11
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
Changelog New gauges, new 2D panel, new FMC, new soundset, textures compatible P3D, Installer v10.1

A Boeing 777-300 geulis, jeung Filipina Airlines repaint, nu maskapai nasional Filipina.
Nu maskapai, dumasar dina Filipina National Center Financial Bank di Pasay City, diadegkeun dina 1941 jeung maskapai komérsial pangkolotna pausahaan di Asia.

Ngawengku virtual kabina (nu standar FSX) paket lengkep.

Di dieu aya maksud internasional deserved ku pausahaan:
Catetan yén éta téh bagian tina blacklist Éropa



Dina Filipina:


download

Iklan / pub