Basa

& NbspPosky Boeing 737-800 Oke Airways FSX

panas
nu ngarang Projet Open pokna - Repaints ku Anjeunna Lingyuan luar http://www.freeskyproject.com
Ukuran 15.48 MB
Undeuran 13 001
Dijieun 29-04-2011 04: 29: 08
Robah 07-06-2012 00: 42: 13
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap EditionDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Super Boeing 737-800 ngagunakeun standar FSX virtual kabina jeung model 3D ti Posky (Ayeuna Free pokna Project), repaint okey Airways pausahaan Cina leutik ngembangna (kawas sesa China keur matéri nu), nambah-on ieu pohara alus, ulah teu poho maca parentah

download

Basa