Basa

Posky Boeing 737-800 Oke Airways FSX

panas
Ukuran 15.48 MB
Undeuran 13 190
Dijieun 29-04-2011 04: 29: 08
Robah 07-06-2012 00: 42: 13
ngidinan freeware luar
pangarang: Projet Open pokna - Repaints ku Anjeunna Lingyuan luar http://www.freeskyproject.com
download Pikeun FSX & Edition uap DirectX10 cocog + + 3D kabina Virtual
Super Boeing 737-800 ngagunakeun standar FSX virtual kabina jeung model 3D ti Posky (Ayeuna Free pokna Project), repaint okey Airways pausahaan Cina leutik ngembangna (kawas sesa China keur matéri nu), nambah-on ieu pohara alus, ulah teu poho maca parentah
Posky Boeing 737-800 Oke Airways FSX download
Basa