Basa
Iklan / pub

Posky Boeing 737-800 Oke Airways FSX

panas

Super Boeing 737-800 ngagunakeun standar FSX virtual kabina jeung model 3D ti Posky (Ayeuna Free pokna Project), repaint okey Airways pausahaan Cina leutik ngembangna (kawas sesa China keur matéri nu), nambah-on ieu pohara alus, ulah teu poho maca parentah

Ukuran 15.48 MB
Undeuran 12 288
Dijieun 29-04-2011 04: 29: 08
Robah 07-06-2012 00: 42: 13
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub