Basa

& NbspBoeing 727-200 Advanced FSX SP2

panas
nu ngarang Thomas Ruth, Duisburg, Germany
Ukuran 26.74 MB
Undeuran 39 052
Dijieun 29-05-2011 22: 34: 18
Robah 07-06-2012 00: 41: 49
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Boeing 727-200 (Pax jeung kapal barang) maju versi asli pikeun FSX SP2 jeung Akselerasi. Hadir kalawan panel 2D jeung kabina virtual ditambah hiji FMC anu hade! Ngawengku dua repaints: Pasifik Air Express eflp ADVA RSBK (in) jeung HAPAG (FMC). cocog multiplayer sacara standar. Ogé ngawengku loba apdet. Baca manual nu.

Nu Boeing 727 ieu keur waktu anu pohara lila, nu maskapai urang di sakuliah dunya nu pang populerna. Nu 727 flew pikeun kahiji kalina dina 1963.

Desain tina 727 ieu balukar tina kompromi antara Amérika Airlines, American Airlines jeung Eastern Airlines dina konfigurasi tina panerusna ka Boeing 707. Amérika Airlines hayang opat keur penerbangan -na pikeun bandara di pagunungan luhur, utamana hubs anak Airport International Stapleton. American Airlines hayang hiji pesawat kembar-engine alesan efisiensi. Eastern Airlines ieu hoping keur engine katilu keur penerbangan anak ka Karibia. Ahirna, tilu Airlines sapuk dina trijet a. Ku kituna lahir nu 727.

download