Basa

Boeing 727-200 Advanced FSX & P3D

panas diropéa
Ukuran 59.2 MB
Undeuran 40 788
Dijieun 29-05-2011 22: 34: 18
Robah 04-09-2017 00: 17: 00
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Thomas Ruth, update ku BK
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Diropéa dina 04 / 09 / 2017: Ayeuna cocog Prepar3D v4, versi Otomatis-installer 10, dirobah dinamika penerbangan, langkung realistis, konsumsi bahan bakar nu leuwih realistis, ditambahkeun hurung custom, radar cuaca rudimentary.
Boeing 727-200 (Pax jeung kapal barang) maju versi asli pikeun FSX SP2 jeung Akselerasi. Hadir kalawan panel 2D jeung kabina virtual ditambah hiji FMC anu hade! Ngawengku dua repaints: Pasifik Air Express eflp ADVA RSBK (in) jeung HAPAG (FMC). cocog multiplayer sacara standar. Ogé ngawengku loba apdet. Baca manual nu.

Nu Boeing 727 ieu keur waktu anu pohara lila, nu maskapai urang di sakuliah dunya nu pang populerna. Nu 727 flew pikeun kahiji kalina dina 1963.

Desain tina 727 ieu balukar tina kompromi antara Amérika Airlines, American Airlines jeung Eastern Airlines dina konfigurasi tina panerusna ka Boeing 707. Amérika Airlines hayang opat keur penerbangan -na pikeun bandara di pagunungan luhur, utamana hubs anak Airport International Stapleton. American Airlines hayang hiji pesawat kembar-engine alesan efisiensi. Eastern Airlines ieu hoping keur engine katilu keur penerbangan anak ka Karibia. Ahirna, tilu Airlines sapuk dina trijet a. Ku kituna lahir nu 727.
Boeing 727-200 Advanced FSX & P3D download
Basa