Basa
Iklan / pub

FSP Boeing 747-400LCF Dreamlifter FSX

panas

Nu Boeing 747 badag kargo kapal barang (LCF), ogé nicknamed Dreamlifter nyaeta dirobah Boeing 747-400 dipaké pikeun ngangkut jeung bagian pesawat ti sagala rupa suppliers pikeun Boeing. Ieu téh sarua jeung Airbus A300-600ST ceuk "Beluga".

Luhung tambihan-on keur FSX kualitas luar biasa! paket ieu ngawengku model 3D jeung réa patempatan pindah, kaasup tutumpakan utiliti (tempo gambar), ngagunakeun panel "Posky Utiliti" pikeun ngakses sadaya animasi. Ngawengku sora adat ti nyata 747-400, hiji kabina jeung 2D virtual (nu standar FSX) diadaptasi ka vérsi ieu, épék husus, peuting cahaya jsb .. Mangga maca parentah leuwih infos

Ukuran 27 MB
Undeuran 23 113
Dijieun 30-05-2011 11: 20: 07
Robah 07-06-2012 00: 41: 06
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub