Basa

& NbspFSP Boeing 747-400LCF Dreamlifter FSX

panas
nu ngarang Free pokna Project luar http://www.freeskyproject.com
Ukuran 27 MB
Undeuran 24 390
Dijieun 30-05-2011 11: 20: 07
Robah 07-06-2012 00: 41: 06
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap EditionDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu Boeing 747 badag kargo kapal barang (LCF), ogé nicknamed Dreamlifter nyaeta dirobah Boeing 747-400 dipaké pikeun ngangkut jeung bagian pesawat ti sagala rupa suppliers pikeun Boeing. Ieu téh sarua jeung Airbus A300-600ST ceuk "Beluga".

Luhung tambihan-on keur FSX kualitas luar biasa! paket ieu ngawengku model 3D jeung réa patempatan pindah, kaasup tutumpakan utiliti (tempo gambar), ngagunakeun panel "Posky Utiliti" pikeun ngakses sadaya animasi. Ngawengku sora adat ti nyata 747-400, hiji kabina jeung 2D virtual (nu standar FSX) diadaptasi ka vérsi ieu, épék husus, peuting cahaya jsb .. Mangga maca parentah leuwih infos

download

Basa