Basa

& NbspPOSKY Boeing B737-900 Alaska Airlines FSX

panas
nu ngarang Project Open pokna diropéa ku Kevin McDermott luar http://www.freeskyproject.com/
Ukuran 44.5 MB
Undeuran 27 345
Dijieun 02-01-2012 05: 43: 17
Robah 07-06-2012 00: 40: 28
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


generasi anyar (737NG) dilengkepan CFM56-7B jeung kabina ultra-modern sadaya-digital.
Geus leuwih ti 1200 unit generasi ieu anu dihasilkeun.

Warna tina Alaska Airlines, hiji maskapai AS. Ieu ngoperasikeun penerbangan domestik jeung internasional di Amérika Kalér ti hub anak di Airport International Airport Seattle-Tacoma International, Anchorage Ted Stevens, nu Airport International Portland jeung Airport International Los Angeles. Hal ieu dumasar di Seattle, Washington, Amérika Sarikat.

Ngawengku sora éndah, pangaruh, FSX 737 standar kabina virtual jeung perbaikan. Nguji eta!

download