Basa
Iklan / pub

Boeing 747-400 Aerolineas Argentinas FSX


Boeing 747-400 dina warna tina Aerolineas Argentinas, mesin geulis dimodelkeun ka kasampurnaan ku Hiroshi Igami. Tilu textures kaasup pakait ka tilu Boeing 747 kadaptar ka pausahaan: LV-ALJ, LV-AXF jeung LV-BBU. Nu kabina virtual nyaéta standar FSX B747 jeung sora anu maranéhanana ti nyata 747 General Electric CF6-80C2B5F

Aerolíneas Argentinas (IATA: AR, ICAO: ARG) nyaéta maskapai nasional Argentina, privatized di 1990s ku pamaréntah Carlos Menem (Justicialist Partéi, PJ). Ieu dinasionalisasi di September 2008 dina pamaréntah Cristina Kirchner (Front pikeun meunangna-PJ), hiji pangadilan Argéntina geus nampik santunan mana wae ka sungut Spanyol Marsans, boga bisnis.

teguh ogé owns nu cabangna Austral Lineas Aereas, ngabogaan on penerbangan domestik, nu ogé dinasionalisasi di 2008.

Aerolineas Argentinas diperkirakeun ngagabung ka satru SkyTeam jeung bakal ngan pausahaan di Amérika Kidul. Hiji kasapukan kudu ngumumkeun dina Oktober 2010 pikeun asupna kana satru di 2011 atawa 2012. (Sumber: Wikipedia)

Ukuran 31.45 MB
Undeuran 8 703
Dijieun 15-05-2012 23: 20: 19
Robah 07-06-2012 00: 39: 44
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub