Basa
Iklan / pub

164 Repaints Koléksi Pack pikeun standar B737-800 FSX & P3D

panas
Author Edoardo Ammannati + Loba freewares pangarang
Ukuran 132 MB
Undeuran 107 364
Dijieun 01-06-2012 04: 55: 49
Robah 01-10-2015 15: 34: 47
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
Changelog Diropéa dina 22 / 07 / 2015: Koreksi kasalahan Windows 8 salila masang, kasaluyuan FSX uap - Installer v8

pak Big of repaints pikeun FSX standar Boeing 737, eta di antarana 19 Air India repaints jeung 144 riil Airlines ti sakumna dunya ku rupa-rupa pangarang.

Nu FSX standar Boeing 737 téh kaasup pak jeung moal masang leuwih asli, Anjeun wont risiko pikeun nimpa payil Anjeun. Anjeun tiasa masang pak ieu aman di FSX Anjeun atawa P3D.

sora New geus ditambahkeun, Anjeun bakal ngadéngé hiji hal kawas "wilujeng sumping dina papan geura-giru kami baris mere Anjeun bevarages jsb" pikeun ngaronjatkeun simulasi teh.

penting : Dina daptar airplanes, buka dina "Boeing"Jeung klik"Témbongkeun sadaya variasi"Di katuhu handap jandela disebutkeun teu baris nempo daptar repaints.

Daptar repaints:
Adam Air, Aeromexico, Aerosvit, Air Asia Indonesia, Air Astana, Air Berlin, Air Kanada, Air Cina, Air Cina Olimpiade, Air Europa, Air Perancis, Air Jamaica, Air Selandia Anyar, Air Hiji, Air Slowakia, AirTran Airways, Air Vanuatu, Alaska, Alaska.com, Alaska Roh Seattle, Alaska Starliner 75, Alitalia, All Nippon Airways (ANA), Dirgahayu, American Airlines, Amérika Kulon, Ansett Australia, Austria Airlines, Batavia Air (x3), Bmibaby, British Airways , Brussel Airlines, Bulgaria Air, Karibia Airlines, Cebu Pacific Air, Benua Airlines, Copa Airlines, Corendon Airlines, Cubana De Aviación, Siprus Airways, Czech Airlines, Delta Airlines, DHL kargo, EasyJet, Airlines Eastern, El Al (Israel), EgyptAir, Éropa Airpost, FedEx kargo, Ferrari, Ferrari kargo, Finnair, pilihan Kahiji, Flash Airlines, Laleur Dubai, Flyglobespan, demarkasi Airlines, Garuda Indonesia, Garuda SkyTeam, GOL, Teluk Air, Hainan Airlines (x2), IRONMAIDEN, Jepang Airlines (JAL), Jat Airways (heubeul jeung anyar), Jet2 (abu bodas), JetAmerica, JetTime, Kenya Airways, Landmark (Coliseum buntut), Lion Air (Indonesia), loba (Polandia Airlines), Lufthansa, Luxair, Malaysia Airlines , MALEV, Mexicana (x4), Militér Woodland Camo, Mongolia Airlines (MIAT), Monténégro Airlines, Myanmar Airlines (Ujang), NASA, Angkatan Laut, Norwegia Air, kaler (NWA), OceanAir (Avianca), Olimpiade Airlines, Pan-Am , Filipina Airlines, PIA (Pakistan Intenrational Airlines), Iraha (Czech Republic), Primera Air JetX (Islandia), PrivatAir, Qantas, Ryanair, Ryanair Guinness, Ryanair Kilkenny, Ryanair Vodafone, Skandinavia Airlines (Sas), Singapura Airlines, South Afrika Airways, Kulon Airlines (Blue, Gold, New Mexico), Sterling (Australia), SunExpress, Swiss Air, Tam (Brasil), Sukajadi (Romania), Thomson Airways, Transavia, TUIfly (x7), Turki Airlines, Ukraina International Airlines ( UIA), Amérika (heubeul jeung anyar), UPS kargo, US Airways, Varig (heubeul jeung anyar), VASP (Brazil), V Australia, Vietnam Airlines, Virgin (blue jeung red), WestJet, XL Airways, XL Airways Excel. com, XL Airways Öger Tours jeung XL Airways Viking.

ngarasakeun diri

pak 169 sawangan 01
pak 169 sawangan 02

download

Iklan / pub