Basa

& NbspBoeing E-767 84-3504 Japan ASDF FSX & P3D

panas
nu ngarang Skyspirit, VC ku Alejandro Rojas Lucena (Alrot) luar http://www.freeskyproject.com/
Ukuran 33.7 MB
Undeuran 28 590
Dijieun 01-10-2012 20: 56: 08
Robah 15-10-2012 23: 07: 33
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


model ieu ngawengku wipers ngagawekeun (mouse katuhu malik dina switch) jeung pangaruh hujan. Saklar for layar LCD, EICAS, PFD, MFT. switch Autobrake. Muka pilots jandela. Kabin Lampu pindah. Realistis FMC. Taneuh Deukeutna ciciren System (GPWS), peuting textures More realistis. Model pitur textures High resolusi, jangjang flexing Cim, gear Awak steering, Irung gear steering, setir konci, spoilers Ground, Low ngonci laju aileron di laju luhur, surfaces kontrol pinuh animasi, pinuh gantung bebas, motong animasi, Bubuka Lawang panumpang, Lucu cara ngadengdekkeun bogies, roda Rolling, Lucu dorong reverser urang jeung lawang block reverser, textures wincikan, peuting cahaya Full, kacilakaan mangaruhan, Ground Service Kandaraan jeung deui. Kaasup adat Boeing 767 hurung!

Nu Boeing E-767 mangrupakeun warning awal airborne jeung kontrol pesawat (AWACS). Ieu dirancang di response sasuai nu Air Timer Pertahanan Force urang Jepang, jeung dasarna radar panjagaan jeung kontrol hawa sistem Boeing E-3 pangawal urang dipasang dina Boeing 767-200.



737 VC Fungsi Alrot

download