Basa

Boeing E-767 84-3504 Jepang ASDF FSX & P3D

panas
Ukuran 33.7 MB
Undeuran 29 399
Dijieun 01-10-2012 20: 56: 08
Robah 15-10-2012 23: 07: 33
ngidinan freeware luar
pangarang: Skyspirit, VC ku Alejandro Rojas Lucena (Alrot) luar http://www.freeskyproject.com/
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
model ieu ngawengku wipers ngagawekeun (mouse katuhu malik dina switch) jeung pangaruh hujan. Saklar for layar LCD, EICAS, PFD, MFT. switch Autobrake. Muka pilots jandela. Kabin Lampu pindah. Realistis FMC. Taneuh Deukeutna ciciren System (GPWS), peuting textures More realistis. Model pitur textures High resolusi, jangjang flexing Cim, gear Awak steering, Irung gear steering, setir konci, spoilers Ground, Low ngonci laju aileron di laju luhur, surfaces kontrol pinuh animasi, pinuh gantung bebas, motong animasi, Bubuka Lawang panumpang, Lucu cara ngadengdekkeun bogies, roda Rolling, Lucu dorong reverser urang jeung lawang block reverser, textures wincikan, peuting cahaya Full, kacilakaan mangaruhan, Ground Service Kandaraan jeung deui. Kaasup adat Boeing 767 hurung!

Nu Boeing E-767 mangrupakeun warning awal airborne jeung kontrol pesawat (AWACS). Ieu dirancang di response sasuai nu Air Timer Pertahanan Force urang Jepang, jeung dasarna radar panjagaan jeung kontrol hawa sistem Boeing E-3 pangawal urang dipasang dina Boeing 767-200.



737 VC Fungsi Alrot
Boeing E-767 84-3504 Jepang ASDF FSX & P3D download
Basa