Basa
Iklan / pub

Boeing B747-443 Advanced VC FSX & P3D

panas

model Skyspirit FSX asli Boeing 747-400 mendi ngagunakeun vastly ningkat Boeing 747 VC ti Alejandro Rojas Lucena / FSND (Tempo docs panel pikeun écésna). VC ngawengku FMC, EICAS, MFD jeung panel kontrol, GPWS, wipers gawe, lampu kabin, suprési seuneu, avionics pindah, crossfeed suluh, badarat lampu saklar, switch cahaya taksi, Generators engine, APU generator, switch batre, starter saklar, de- és switch, umum lampu saklar. model kargo Skyspirit 747-800 geulis jeung fitur rumit sarta kandaraan service taneuh (pencét shift e 2, shift e 3, jsb). Pikeun make jetway pencét Ctrl J. Ogé ngawengku sora pak nice husus pikeun 747-400.

Kaasup jeung tilu repaints HD: Air France (heubeul), Alitalia jeung British Airways.

747vc1

747vc11

af744vc

Ukuran 64.4 MB
Undeuran 40 556
Dijieun 03-10-2012 17: 29: 01
Robah 15-10-2012 23: 07: 02
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub