Basa

Boeing B737-823 Advanced VC FSX & P3D

panas
Ukuran 85.5 MB
Undeuran 110 466
Dijieun 03-10-2012 21: 53: 58
Robah 15-10-2012 23: 06: 49
ngidinan freeware luar
pangarang: Project OpenSky, Alejandro Rojas Lucenda, FSRepaintsGER, Adam Murphy, Rikoooo luar http://www.freeskyproject.com/
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
Luhung Boeing 737-800 jeung kabina virtual maju diralat ku Alejandro Rojas Lucena (Alrot). Nu VC update nawarkeun fitur anyar dibandingkeun jeung standar FSX kaasup wipers nu digawé (klik katuhu tina mouse dina saklar) jeung éfék hujan. Saklar keur LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, muka jandela pilots, lampu kabin, realistis FMC, sistem jarak ngageter (GPWS), peuting textures leuwih realistis. model ngabogaan textures resolusi luhur, jangjang flexing dinamis, sora adat jsb .. Ieu susunan lengkep!

Ogé ngawengku 14 harti luhur textures jeung repaints pak ti tim JermanFSRepaintsGER.

American Airlines, NOKAIR, Rayanair, Tuifly D-AHFK 'Hannover 96', Tuifly D-AHFZ 'GlücksbringAir', Air Berlin D-ABKJ, Air Berlin D-ABKI 'heubeul dicét winglets', Air Berlin Turki TC-IZC, XL Airways Jérman D-AXLD 'tuifly stiker', XL Airways Jerman D-as 'sunweb', XL Airways Jerman D-as (heubeul), XL Airways Jerman D-AXLI 'Öger Tours', XL Airways Jerman D-AXLJ, XL Airways Jerman D-AXLF 'Schauinsland Reisen'.



737 VC Fungsi Alrot
Boeing B737-823 Advanced VC FSX & P3D download
Basa