Basa
Iklan / pub

Boeing B-52 Stratofortress Alphasim FSX SP2 & P3D

panas
Ukuran 16.3 MB
Undeuran 20 570
Dijieun 18-10-2012 00: 55: 30
Robah 03-11-2012 01: 27: 01
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Diropéa dina 03 / 11 / 2012: Koreksi tina haseup mesin nya éta dipintonkeun vertikal tinimbang horisontal. Di handap ieu Alphasim B-52 Bombardier dirobah pikeun FSX SP2 / P3D ngawengku dua model B-52G jeung B-52H jeung genep textures, ogé ngawengku luhung 3D kabina (VC) jeung sora 2D adat pikeun B-52. Pencét Ctrl + W pikeun muka bay bom jeung shift + E pikeun Hatch awak (tempo manual pikeun leuwih rinci). Ieu téh hiji mesin pisan gedé jeung anjeun kudu flaps keur takeoff, utamana lamun Anjeun keur dicas pinuh dina minyak tanah. Ngawengku animasi su salaku animasi co-pilot, haseup, jangjang fléksibel jsb Geus an model hiber maju wich leuwih realistis.

Nu Boeing B-52 Stratofortress nyaéta lila-range, subsonic, jet-Powered ngebom strategis. Nu B-52 ieu dirarancang sarta diwangun ku Boeing, anu geus terus nyadiakeun pangrojong jeung upgrades. Geus dijalankeun ku Force Amérika Sarikat Air (USAF) saprak 1950s. ngebom Nu mawa nepi ka 70,000 pon kitu (32,000 kg) pakarang.

Dimimitian ku nawar kontrak suksés dina Juni 1946, desain B-52 ngalobaan ti pesawat lempeng-jangjang Powered by genep mesin turboprop ka final prototipe YB-52 jeung dalapan mesin turbojet jeung disapu jangjang. Nu B-52 nyandak hiber maiden taun April 1952. Diwangun mawa pakarang nuklir keur misi deterrence Cold Perang-era, nu B-52 Stratofortress diganti nu Convair B-36. Sanajan hiji Samaun sababaraha perang, nu Stratofortress geus turun ngan munitions konvensional dina tempur. ngaran Stratofortress anak jarang dipaké di luar konteks resmi; geus disebut ku tanaga Angkatan Udara minangka buff (Big awon Fat / Flying Fucker / sasama).

Nu B-52 geus di service aktif jeung USAF saprak 1955. Pelaku bom flew dina Strategis Air Komando (SAC) nepi ka ieu disestablished di 1992 jeung pesawat anak diserep kana Komando Udara merangan (Priangan); di 2010 sadaya B-52 Stratofortresses anu dibikeun ti Priangan ka Angkatan Udara Global neunggeul Komando anyar (AFGSC). kinerja punjul di speeds subsonic luhur jeung waragad operasi kawilang low geus diteundeun di B-52 di service sanajan mecenghulna pesawat saterusna, kaasup dibolaykeun Mach 3 North American XB-70 Valkyrie, nu variabel-géométri Rockwell B-1B Lancer, jeung stealthy Kartosuwiryo Grumman B-2 Roh. Nu B-52 ditandaan ulang 50th miboga jasa kontinyu nu mibanda operator aslina di 2005 sarta sanggeus keur mendi antara 2013 jeung 2015 bakal ngawula kana 2040s. (Wikipedia)

B-52 raray

download

Iklan / pub