Basa
Iklan / pub

Boeing 787-8 DreamLiner FSX & P3D

panas

Geulis Boeing 787-800 dina warna tina DreamLiner keur FSX & P3D (model ku Tenkuu Developpers Studio), paket lengkep jeung taneuh utiliti (beus, angkutan barang, tangga, refueling, animasi), nu kabina virtual nyaéta 737 Advanced ti Alejandro Rojas Lucena , boh cockpits cukup deukeut.

Nu VC geus animasi wipers (klik katuhu dina saklar) jeung éfék hujan. Saklar keur LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, Open pilots jandela. Lampu saklar kabin, FMC realistis, Deukeutna Awas System (GPWS), VC peuting textures leuwih realistis. sora kaasup adat. Baca dokuméntasi disadiakeun jeung pak pikeun inpo nu leuwih lengkep dina rupa-rupa fungsi jeung kagunaan tambahan.

Nu nyata pesawat:

Nu Boeing 787, ogé dipikawanoh ku nickname-Na Dreamliner nyaeta pesawat lila-haul. Resmi dibuka dina 26 April 2004 jeung commissioning dina Méi 2008, manéhna dijieun hiber kahijina Désémber 15, 2009 sarta Certified dina Agustus 26, 2011. Nu kiriman kahiji lumangsung September 26, 2011 ka Sadaya Nippon Airways.

pesawat ieu mawa antara panumpang 210 jeung 330 gumantung kana model jeung konfigurasi, sarta leuwih suluh efisien: nurutkeun spésifikasi asli Boeing, hiji konsumsi handap ku 20% nu hiji Airbus A330 atawa Boeing 777. (Wikipedia)

Author TDS, Alejandro Rojas Lucena, Assambled ku Rikoooo
Ukuran 81.5 MB
Undeuran 124 256
Dijieun 28-09-2013 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 59: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub